Magyar (Hungarian)
 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

Jogi nyilatkozat

 

Cégünk, a Gardentál Kft., mint a Dr. Landa webshop üzemeltetője kijelenti, hogy a Dr. Landa webshop megfelel a vonatkozó törvényi előírásoknak.

 

A Gardentál Kft.. adatvédelmi és titoktartási rendelkezései biztosítják a regisztrált felhasználóink, vásárlóink által megadott adatok adatok diszkrét és biztonságos kezelését.

 

A regisztráció során a felhasználóknak meg kell adniuk bizonyos személyes adataikat (név, lakcím, email stb.).

Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében használjuk fel és tároljuk. A Gardentál Kft.., mint a www.drlanda.hu weboldalak üzemeltetője kötelezi magát, hogy a Felhasználói fiók létesítése vagy egyéb kapcsolatlétesítés során a megrendelők, felhasználók által megadott adatokat harmadik fél részére semmilyen formában nem adja tovább. A megadott adatok kizárólag a webshopban történő vásárlás és az ügyféllel történő kapcsolattartás keretében használhatók fel.

 

Adatkezelő:

Gardentál Kft.

1064 Budapest, Podmanicky u. 57.

adószám: 23292022-2-42

cégjegyzékszám: 01-09-958674

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

 

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

Parodontózis ellen

Önök írták

2020.06.22

Dr. Landa szájvízről

 Tisztelt Dr. Landa!

Természetesen, a Covid-19 vírus időszak kellős közepén gyulladt be az ínyem. Megvettem ezt a Dr. Landa szájvízet, mert a leírás alapján úgy gondoltam, ez jó lehet nekem. Már eltelt két hónap és a gyulladás úgy néz ki, hogy teljesen megszünt. Nem volt olcsó, de legalább használt. Végül emiatt már nem megyek idő elött a fogorvosomhoz.

Tisztlelettel:

Gajzágó Béla

Budapest

2020.01.21

szájzuhany elégedettség

 Kedves Dr. Landa!

Köszönöm a gyors szállítást. A Sowash szájzuhanyt egyszerűen fel tudtam szerelni a vízcsapra, ahogy mondták. Tökéletesen működik, rendelni fogunk pótfejeket is, mert ezt magamnak vettem, de a család többi tagja is rákapott. 

Üdvözlettel:

Zsebe Gáborné (Körmend)

 

2019.02.12

Vásárlói levél

 Tisztelt Dr. Landa! 

Ezúton is szeretném megköszönni a rendelésem gyors kiszállítását és a telefonon kapott szívélyes tanácsokat. A szájvizet már több mint két hete használom, ahogy javasolta napi három alkalommal. Az elején egy kicsit csípet, erősnek tartottam, de mostanra már egész kellemesnek tűnik. A lényeg, hogy úgy érzem, a meglazult fogaim mintha stabilabban állnának a helyükön. A duzzadt, piros ínyem is halványodik. 

Üdvözlettel:

Gesztesi Borbála Tárnokról

 


 

Hírlevél regisztráció

Hírlevél regisztráció

Kapcsolat

Levélküldés

Hírlevelet kérek

Ha szeretne tájékoztatást kapni híreinkről, akcióinkról,

kérjük adja meg e-mail címét.

Elküld

Fontos információk

Webtérkép