Magyar (Hungarian)
 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz

Rólunk

 módszerünket több ezer elégedett páciens igazolja...
Dr. Jiří Landa

A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz története

Dr. Landa a nyolcavanas évektől tanulmányozza a gyógynövényeket és a bennük lévő hatóanyagokat. Önnálló kutatásait több mint húsz évvel ezelőtt kezdte el azzal a céllal, hogy a gyógynövények hatóanyagai felhasználhatóak legyenek a fogínygyulladás és fogínysorvadás gyógyításában. 1993-ban a gyógynövények hatóanyagainak kinyeréséhez teljesen új, egyedi technológiát fejlesztett ki és befejezte a parodontózis (parodontitis) gyógyításában hatásos, teljesen egyedülláló készítményének, a Dr Landa gyógynövényes szájvíz összaálítását.

 

A szájvíz előállítása

1993 és 2003 között a módszer hatékonyságát a meghatározott szempontok szerint kiválasztott páciensek csoportjain vizsgálta és fejlesztette tovább. A mélyreható tesztelési eredmények sikeres kiértékelése után Dr. Landa úgy döntött, hogy egy kis, specializált csapat segítségével elkezdi a készítmény piaci bevezetését. A Dr. Landa team végül 2004-ben vezette be a kereskedelmi forgalomba az új szájvizet. A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz lassan bekerült a pácienseken és a fogorvosokon keresztül a köztudatba.

 

A jelen

2008-tól a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz kereskedelmét Csehországban meghatározott fogászati rendelők és kiemelt viszonteladói partnerek hálózatára szűkítettük. Ugyanakkor jelentősen növeltük a gyártási kapacitásunkat, így képesek vagyunk kielégíteni az egyre növekvő keresletet. 2009-ben elkezdődött a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz piaci bevezetése Magyarországon és Szlovákiában.

Ezzel egyidőben folytatjuk a gyógynövény hatóanyagok preparátumainak további kutatását. Elsősorban a szájhigiéna területén szeretnénk tovább bővíteni a termék kínálatunkat. Másodsorban folyamatos kutatásokat végzünk a krónikus hugyúti és bélgyulladások gyógyításában használható gyógynövények területén. Mostanra már több ezer elégedett pácienst tudhatunk a termékeink használói között, akik a Dr. Landa gyógynövény készítményekkel sikeresen megszabadultak a korábbi problémáiktól.

 

Dr. Jiří Landa

1955-ben született, Klatovyban, Csehországban. A prágai Károly Egytem orvosi fakultásán általános orvosi diplomát szerzett. Orvosi praxisát 1997-ben fejezte be, azóta kizárólag a fitoterápia, a gyógynövény hatóanyagok kutatásának és a kinyerési technológiák tanulmányozásának szenteli magát.

  

Dr. Landa

 

 

Gold Award for "Best Holistic Dental Product 2008".

A Dr. Landa gyógynövényes szájvíz az ausztriai Wolfsbergben 2008 augusztusában tartott Alternatív gyógyászat világkongresszuson aranyérmet nyert a legjobb holisztikus fogászati terméknek kategóriában.

A Medicina Alternativa világkongresszusának szakmai zsűrije a nemzetközi aranyérmet ítélte meg a Dr. Landa gyógynövényes szájvíz a fogínygyulladás a fogínysorvadás és a parodontózis (parodontitis) gyógyításának területén elért kimagasló eredményeinek elismeréseként.

 

 

 

 Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

 

Dr. Landa gyógynövényes szájvíz (koncentrátum)

Parodontózis ellen

Önök írták

2020.06.22

Dr. Landa szájvízről

 Tisztelt Dr. Landa!

Természetesen, a Covid-19 vírus időszak kellős közepén gyulladt be az ínyem. Megvettem ezt a Dr. Landa szájvízet, mert a leírás alapján úgy gondoltam, ez jó lehet nekem. Már eltelt két hónap és a gyulladás úgy néz ki, hogy teljesen megszünt. Nem volt olcsó, de legalább használt. Végül emiatt már nem megyek idő elött a fogorvosomhoz.

Tisztlelettel:

Gajzágó Béla

Budapest

2020.01.21

szájzuhany elégedettség

 Kedves Dr. Landa!

Köszönöm a gyors szállítást. A Sowash szájzuhanyt egyszerűen fel tudtam szerelni a vízcsapra, ahogy mondták. Tökéletesen működik, rendelni fogunk pótfejeket is, mert ezt magamnak vettem, de a család többi tagja is rákapott. 

Üdvözlettel:

Zsebe Gáborné (Körmend)

 

2019.02.12

Vásárlói levél

 Tisztelt Dr. Landa! 

Ezúton is szeretném megköszönni a rendelésem gyors kiszállítását és a telefonon kapott szívélyes tanácsokat. A szájvizet már több mint két hete használom, ahogy javasolta napi három alkalommal. Az elején egy kicsit csípet, erősnek tartottam, de mostanra már egész kellemesnek tűnik. A lényeg, hogy úgy érzem, a meglazult fogaim mintha stabilabban állnának a helyükön. A duzzadt, piros ínyem is halványodik. 

Üdvözlettel:

Gesztesi Borbála Tárnokról

 


 

Hírlevél regisztráció

Hírlevél regisztráció

Kapcsolat

Levélküldés

Hírlevelet kérek

Ha szeretne tájékoztatást kapni híreinkről, akcióinkról,

kérjük adja meg e-mail címét.

Elküld

Fontos információk

Webtérkép